VORES HISTORIE

Naturlige & Rene produkter

Stifteren bag Nuét er Malene Krebs Pedersen, ejer af YogaForløb og Nuét Denmark

Malene er uddannet bachelor som Psykomotorisk Terapeut og Yogalærer


"Jeg havde længe følt et behov for at finde nogle produkter som tog mig tilbage til det enkle og rene produkt i mødet med min hud.

Vi lever i en verden hvor vi hurtigt skal have en effekt og hurtigt skal kunne se resultater. Både når det kommer til vores private liv, arbejdsliv og familieliv. Der skal være styr på det hele og vi skal konstant kunne præstere og være på toppen.

Tit fandt jeg den samme afspejling i mit forsøg på at finde en kropspleje og ansigtspleje, som med min sensitive hud enten blev irriteret eller uden effekt og kedelig oplevelse.

Jeg søgte et modsvar og især til den kropslige pleje, som oftest er produkter fyldt med tilsætningsstoffer og syntetiske sammensætninger og meget parfume, eller helt neutralt for den sensitive allergiker uden nogen sanselig oplevelse.

...

Mit svar fandt jeg bl.a. i mit tidligere arbejde som massør, hvor vi altid brugte mandelolie til at massere med og i mit køkken med den alsidige og afsindigt lækre, men ustyrlige kokosolie. Eksfoliering af min hud fik jeg af salt skrubbet godt mod de døde hudceller og fugt til mine tøre lokker fik jeg af 1-til-1 honning og jomfru oliven olie. I was in love! Det enkle svar på at møde min krop både sanseligt mættet og med god effekt, lå i de helt enkle produkter!

...

Herfra startede rejsen til der hvor Nuét er i dag, hvor du stadig er garanteret virkningsfulde og nærende produkter, der taler til at få dig tilbage til nuét, til stede med din vejrtrækning og der hvor vi sanser og mærker os selv.

Der hvor vi føler os groundet og næret.

For i nuét er der hvor vi virkelig lever og er med os selv, vores kære og vores omgivelser" 

- Malene Krebs Pedersen