PRIVATLIVSPOLITIK

Nuét Denmark

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER?

Vi gemmer dine oplysninger i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som transaktionen vedrører som følge af Bogføringsloven.

VIDEREGIVELSE AF DINE OPLYSNINGER TIL TREDJEPART

Vi benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data og dine personoplysninger vil derfor blive behandlet af disse efter instruks fra Tromborg.com. Databehandlerne behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til. Vi forpligter alle databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt og efter gældende lovgivning.

INDSIGT OG KLAGE

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@nuet-denmark.dk eller tlf.: +45 61142927. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.