KØBSBETINGELSER

Nuét Denmark

VILKÅR FOR KØB

Alle priser på websitet angives inkl. danske afgifter, told mm dog ekskl. levering.

Aftaleforhold med Nuét Denmark indgås på sproget dansk i Danmark.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, stavefejl, leveranceændringer fra vore leverandører samt forsinkelser, som Nuét Denmark ikke kan kontrollere.

Vi gør opmærksom på, at varer der er købt på udsalg og lagersalg ikke er omfattet af de normale rettigheder for ombytning og fortrydelse.

ORDREBEKRÆFTELSE

Vi sender dig en elektronisk ordrebekræftelse som bekræftelse på dit køb. Ordrebekræftelsen indeholder alle de nødvendige oplysninger om købet. Denne kan også benyttes ved en eventuel returnering af varer.

FRAGT & LEVERING

Danmark

Fragt koster kr. 47,00,- til en erhvervs/privat adresse.

BETALING

Det er muligt at betale med følgende betalingsmidler:
Dankort
Danske Euro/Master cards.
Udenlandske Master/EURO card (gebyr på 1,25% af købsbeløbet)
VISA Electron.
American Express

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra Nuét Denmark. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

FORTRYDELSESRET & RETURNERING

Varer kan returneres for ombytning eller penge tilbage i 14 dage efter modtagelsen af varerne. Erklæring om fortrydelse sendes til kontakt@nuét-denmark.dk 

Varerne skal tilbageleveres til:
Nuét Denmark
Tværstræde 14B
3600 Frederikssund

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Når du benytter fortrydelsesretten, skal du selv betale udgifterne til fragten, når du returnerer varen. Du har selv ansvaret for pakken indtil vi modtager den. Ved returnering bedes du medsende ordrenummer eller fakturanummer og gerne en kopi af den faktura du har modtaget.

Fortryder du inden levering kan du nægte modtagelsen af varen. Pakkeforsender returnerer herefter til Nuét Denmark uden udgifter for dig som kunde.

Når du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til dig ved en tilbageførsel til din bank eller dit betalingskort straks når vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes.

Vi gør opmærksom på, at varer der er købt på udsalg og lagersalg ikke er omfattet af de normale rettigheder for ombytning og fortrydelse.

REKLAMATION

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Nuet-denmark.dk skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Nuet-denmark.dk Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed begrænset af holdbarhedsperioden, Nuet-denmark.dk har stillet dig i udsigt.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt/er bedes du venligst kontakte kundeservice på +45 61142927 eller på kontakt@nuet-denmark.dk. Åbningstider mandag til fredag 9.00-15.00.